Djurfavoriten,
vilka är vi?


Djurfavoriten är ett familjeföretag med över 30 års branscherfarenhet, som givit oss en gedigen kunskap om djur och dess olika behov.

Vi är ett glatt gäng med ett stort gemensamt kunnande om de djur och tillbehör vi säljer, en kunskap vi erhållit genom otaliga utbildningar och genom mångårig erfarenhet i, av och om branschen.
Merparten av vår personal, har studerat djurvård på gymnasienivå och inom företaget finns ytterligare spetskompetens bl.a. inom områdena; fysioterapi (hund), friskvård och beteende (hund), Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning, näringslära hund och katt, pälsvård (hundfrisör) mm.
Alla som jobbar hos oss har även egna djur och då främst hundar och katter. Vi själva är i grund och botten hundmänniskor och har fött upp hundar i en massa år och det började en gång i tiden med prickiga hundar, d.v.s. dalmatiner.
Då vi alltid, haft ett så stort intresse för hundar och bl.a. hur stor betydelsen av en korrekt utfodring är och vad den kan åstadkomma så har vi förkovrat lite extra när det kommer till utfodring och näringslära.
Nu bor vi i Roslagen, på en gård med hundar, katter, höns och egna bikupor och känner jag ”min galna fru” rätt så kommer det snart andra djur till gården.
Vi öppnade vår första butik redan 1986 och är medlemmar i ZOORF, Zoohandlarnas riksförbund och har därigenom även tagit examen i de många olika djurutbildningar som djurskyddsmyndigheten kräver för att saluföra de djur vi har i våra butiker. 
Vi tror att, om vi ska kunna bli våra kunders favoriter, så krävs det att vi är lyhörda på vad ni har att säga. Vi tror också att det krävs ett noga utvalt sortiment med en bra mix mellan kända varumärken och spännande alternativ.
Vi tror också på att dela med sig, av våra erfarenheter till dig som kund.
Allt detta sammantaget bygger förtroende och förhoppningsvis så vill du komma tillbaka. 
Vårt mål är inte att bli störst – det räcker med att bli Din favorit! 

Vårt motto är: ”Din favorit, vår hjärtesak!”

Vår hemsida är skapad av oss, dvs. av djurägare för djurägare och här hittar du en del som vi hoppas att du kommer finna glädje av.
Är det något du saknar, har synpunkter om eller vill dela med dig av till likasinnade så skicka oss gärna ett meddelande.

 

Välkommen

Peter & Ann med personal